7.5.2011

HCR 2011

Elämäni kolmas puolimaraton starttaa reilun viiden tunnin päästä. Vielä viikko sitten olin lähdössä taittamaan tuota matkaa pitkänä lenkkinä, yhtenä treeninä muiden joukossa. Tilanne sai käänteen saatuani tämän viikon ohjelman valmentajalta. Hän on ollut vahvasti eri mieltä kanssani ;).

Niinpä kuluvalle viikolla on haettu juoksunälkää ja valmistauduttu juoksemaan 21,1 km. Treenimäärä on  ollut minimaalinen. Lisäksi sain häneltä kisainfon;"VK II:lla, anakynnys ehdoton yläraja!". Tuolla kai sitä on sitten yritettävä mennä. Katsotaan mihin se riittää.


Myönnän, että viikon aikana on miettinyt, että pitäisikö oikeasti kokeilla miten jaksan juosta puolikkaan. Treeneissä olen kuitenkin pystynyt pitämään VK II -vauhtia yllä. Tosin nuo lenkit ovat olleet tuollaisia 13-15 km lenkkejä ja mulla on ollut treenikaveri mukana pitämässä tasaista vauhtia yllä.

Deep Leadin porukassa on n 50 juoksijaa, joten koetan sieltä löytää itselleni kaveria, jolla on samanlaiset tavoitteet kuin minulla;" Voitan itseni!"


Maaginen raja alitettu, hyvin mielin nauttimaan saunasta ja rentoutumaan huljun lämpöiseen veteen:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)