12.5.2014

Opintomatka Berliiniin 5.-9.5.2014

Aikaisin maanantaiaamuna oli lähtö messu/opintomatkalle Berliiniin. Turvatarkastuksen ja lentokoneeseen siirtymisen väliin jäi juuri sopivasti aikaa nauttia aamiasta. Sillä mun päivänihän ei ala ilman lattea ja jonkinlaista pirtelö/jogurttiaamupalaa.

Aamupala lentokentällä 


Berlin, here I come!


Maanantaina saavuttiin siis jo aamupäivästä Berliiniin, joten meillä oli koko maanantaipäivä aikaa tutustua kaupunkiin. Turistikohteet tuli nähtyä hop-in, hop-out -bussilla sekä kaupunkiin tutustuttiin jalkaisin. Korkeakorkoiset nilkkurit eivät välttämättä olleet paras mahdollinen vaihtoehto, mutta mitä nainen ei tekisi naisellisuuden vuoksi ;).

Vaikka päivä ei ollut lämpöinen italialainen jäätelö maistui erinomaiselta.

Global Stone project löytyi Tiergartenistä.


Valitettavasti tätä graffititaidetta löytyi silmiinpistävästi

Tiistaina suuntasimme ensimmäiseen konferessiin - Heureka Conference.Tarjoilusta ei voinut valittaa. Sitä oli aamusta iltaan hedelmistä lämpöiseen ruokaan.....Vihreästä teestä cappucinoon. Myös oluen ystäviä oli huomioitu.Tiistai koostui eri aihepiirin workshopeista ja luennoista. Osa luennoitsijoista eivät säästelleet ääntään, energiaan eikä sanojan ;)Keskiviikko ja torstai oli varattu Tool Expolle ja Conference -tapahtumalla. Valitettavasti järjestäjätaho oli saanut ainoastaan englanninkielistä esitteitä - aivan kuten Heurakastakin - mutta Tool - tapahtuma olikin täysin saksankielinen. Koska emme onnistuneet saamaan korvaavaa tapahtumaa tilalle, jäi meillä enemmän kuin ruhtinaallisesti omaa aikaa.Berlin Dungeon tutustutti meidät Berliinin synkkään historiaan 9 esityksen ja 9 näyttelijän voimin. Tuolla tutustuimme mm Carl Crossmaniin ja White Lady:in. Kuusikymmentä minuuttia kuluivat äärimmäisen nopeasti ja viihdyttävästi. Suosittelen täällä käymistä! Valitettavasti kuvia ei tuosta paikasta saanut ottaa, joten niitä ei ole.

Viimeisenä iltana suuntasimme Japanilaiseen ravintolaan nauttimaan loistavasti ruuanvalmistustaidoista ja maukkaasta ruuasta.Annokseni raaka-aineet:Erittäin taidokasta kokkausta:
Ennen hotellille paluuta poikkesimme vielä lähiravintolaan, minne yllättäen saapui iloinen hollantilaisseurue kitaroineen. Tätä kaveria oli ilo kuunnella:


Ja kun tämä kaveri veti Bob Marley:n biisin "No woman, no cry". Tuntui kuin itse Bob Marley olisi ollut laulamassa. Uskaltaisin jopa väittää tämän kaverin vetäneen biisin paremmin. Aivan käsittämättömän lahjakas artisti.


Voisi vaikka sanoa meidän saaneen osallistua artistien yksityisbileisiin, sillä meidän lisäksi tässä pienessä ravintolassa taisi olla pari muuta ihmistä, jotka eivät osallistuneet hauskan pitoon. Meidän pieni porukka oli kyllä täysillä mukana. Mieletön kokemus!

Lähtöpäivän aamuna kävin vielä nauttimassa Berliinistä ventikokoisen vaniljalaten ääressä. BTW. Näiden päivien aikana ehdin kyllä tekemään kolme aamulenkkiä ;).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki voivat lähettää kommentin, mutta ne näkyvät vasta minun tarkistuksen jälkeen.

Kommenttien valvonnan avulla näen kaikki tulleet kommentit eikä kommentti jää huomaamatta :)